Menu Zamknij

ИНФО

[popup_trigger id=”338″ tag=”span”][/popup_trigger]

Kurier24 ,  нуди услуги во меѓународниот транспорт

Главните земји во кои се вриши транспорт се Македонија, Србија, Косово , Босна и Албанија – стален превоз минимум еднаш неделно но и во Румунија, Бугарија, Словенија, Хрватска, Унгарија, Чешка…

 

Нашето познавање на терените и локалните обичаји, јазици и култури, царинските процедури, дозволува превозот на товарот да е брз, сигурен и целосно професионално изведен

Провери не’ и ќе дозаеш дека можеш да рачунаш на нас!
Бидејќи за нас е најважно успешна реализација на нарачките а најважно од се е задоволниот клиент!

„Горчливото сеќавање на лошиот КВАЛИТЕТ трае подолго од радоста oд ниската цена”